Welkom in het nieuwe seizoen!

Zoals u van ons gewend bent, stelt Het Plein elk seizoen een aantrekkelijk en gevarieerd muziek- en cabaretprogramma samen. En dat al meer dan 20 jaar lang. Het bestuur van Het Plein is trots op het programma dat zij voor 2018-2019 heeft weten samen te stellen. We hopen dat u net zo gaat genieten als wij. 
 
Zaterdag 13 oktober 2018, aanvang 20.00 uur Boys Named Sue - I've been everywhere, Johnny Cash Tribute
Zaterdag 10 november 2018 20.00 uur Mannen van Naam - Man Man Man
Zondagmiddag 25 november 2018 15.30 uur Maartje en Kine - Vibrato
Zaterdag 22 december 2018 20.00 uur Britta Maria, Maurits Fondse, Rob Stoop - Chansons van Schoonheid en Troost
Zondagmiddag 6 januari 2019 15.30 uur Nieuwjaarsreceptie
Zondagmiddag 20 januari 2019 15.30 uur Familievoorstelling 2+ Hakim - Hakim op z'n best
Zaterdag 23 februari 2019 20.00 uur Maarten van den Berg en Lonneke Dort - dubbelcabaret
Zaterdag 9 maart 2019 20.00 uur Nederpop All Stars - Pop in je Moerstaal
Zaterdagavond 6 april 2019 20.00 uur Ernest Beuving met band - So long Cohen
 
Aantrekkelijke prijzen
Zoals u van ons gewend bent, houden we de prijzen laag.  Voor jongeren tot en met 21 jaar standaard een lagere toegangsprijs bij alle voorstellingen. Bestel snel plaatsen via het bestelformulier.
 
Facebook en Nieuwsbrief
Facebook is voor Het Plein een belangrijk communicatiemiddel. Het meest actuele nieuws is er te vinden en het is natuurlijk een laagdrempelige manier om met ons in gesprek te gaan. Tijdens een voorstellingen worden er vaak foto's gemaakt. Deze zijn daags na de voorstelling terug te zien op Facebook. Ook verloten we soms vrijkaarten. Dus aarzel niet, volg ons op Facebook en laat een berichtje achter: www.facebook.com/hetpleingraftdijk 
We zijn ons er terdege van bewust dat niet iedereen actief is op Facebook, daarom versturen we met enige regelmaat een Nieuwsbrief met daarin wetenswaardigheden en het laatste nieuws ten aanzien van voorstellingen. U kunt zich hier via de website voor aanmelden. 
 
Vrijwilligers
Het Plein zou niet bestaan zonder haar vrijwilligers. We zijn er ongelooflijk trots op dat veel mensen dankzij Het Plein genieten van cultuur dicht bij huis. Behalve de vrijwilligers willen we onze trouwe bezoekers en donateurs hierbij ook hartelijk bedanken voor hun steun.  We hebben veel zin het nieuwe seizoen. Na hopelijk een fantastische zomer staan we in oktober dan ook met enthousiasme voor u klaar.  
 
Hartelijke groet en graag tot ziens!
 
Bestuur Het Plein 
 
Karla Nugteren
Mil Beekhuis
Janine Metselaar