Welkom in het nieuwe seizoen!

Zoals u van ons gewend bent, stelt Het Plein elk seizoen een aantrekkelijk en gevarieerd muziek- en cabaretprogramma samen. En dat al zo'n 25 jaar lang. Het bestuur van Het Plein is trots op het programma dat zij voor 2020-2021 heeft weten samen te stellen. Echter is dit programma onder voorbehoud vanwege onduidelijkheid over de ontwikkelingen rond Covid19. 
 
Zondag 6 december 2020:Esther Groenenberg en Band met 'Back tot the garden', zij bezingt het bekende repertoire van de beste zangeressen uit de jaren '70.
Zondag 17 januari 2021:Andries Tunru met Vlees, vis, wal en schip, comedy
Zaterdag 13 februari 2021:Cousin Hatfield, muziek
Zaterdag 13 maart 2021:Anne Neuteboom en Simpleton, comedy
Zondag 28 maart 2021: Het Plein Poppodium met Singer Songwriters: Nona en Bai Kamara
Zaterdag 10 april 2021:Dorona Alberti (die zangeres die afgelopen seizoen met Hans Dulfer optrad) met de muziek van James Bond
Zondag 6 juni 2021: Sluisconcert met Timbazo en Wasted Tulips
Zaterdag 6 november 2021: Fay Claassen en Cor Bakker met 75 jaar vrijheid, Songs of Liberty
 
Aantrekkelijke prijzen
Wij houden we de prijzen laag.  Voor jongeren tot en met 21 jaar hanteren we zelfs standaard een lagere toegangsprijs bij alle voorstellingen. Dit kunt u aangeven op het bestelformulier.
 
Facebook en Nieuwsbrief
Facebook is voor Het Plein een belangrijk communicatiemiddel. Het meest actuele nieuws is er te vinden en het is natuurlijk een laagdrempelige manier om met ons in gesprek te gaan. Tijdens een voorstellingen worden er vaak foto's gemaakt. Deze zijn daags na de voorstelling terug te zien op Facebook. Ook verloten we soms vrijkaarten. Dus aarzel niet, volg ons op Facebook en laat een berichtje achter: www.facebook.com/hetpleingraftdijk 
We zijn ons er terdege van bewust dat niet iedereen actief is op Facebook, daarom versturen we met enige regelmaat een Nieuwsbrief met daarin wetenswaardigheden en het laatste nieuws ten aanzien van voorstellingen. U kunt zich hier via de website voor aanmelden. 
 
Vrijwilligers
Het Plein zou niet bestaan zonder haar vrijwilligers. We zijn er ongelooflijk trots op dat veel mensen dankzij Het Plein genieten van cultuur dicht bij huis. Behalve de vrijwilligers willen we onze trouwe bezoekers en donateurs hierbij ook hartelijk bedanken voor hun steun.  We hebben veel zin het nieuwe seizoen. Na hopelijk een fantastische zomer staan we in oktober dan ook met enthousiasme voor u klaar.  
 
Hartelijke groet en graag tot ziens!
 
Bestuur Het Plein 
 
Marjon Brouwer 
Karla Nugteren
Mil Beekhuis
Janine Metselaar